top of page

Løb og aktiviteter

Med QRD slår vi et slag for baglænsroningen. Vi vil gerne udvikle kap- og motionsroningen ved at skabe konkurrencer og arrangementer - og samtidig opbygge et fællesskab – med en bådtype, der kan udfordre både elite-, kap- og motionsroere.

 

Vi gør det med en båd, der kan benyttes under næsten alle forhold - og en fleksibel båd, der kan anvendes med både dobbeltårer og enkeltårer. Man får på den måde to både i én og samme båd. Der med er der mange muligheder.

Aktiviteter og Konkurrencer: Måske i helt ny løbsserie?

Vi starter med tilpas mange både til, at vi kan ro konkurrence med og mod hinanden, og lave fælles aktiviteter. Vi vil planlægge sammen med de deltagende klubber.

 

Idéer i pipelinen er:

  • En løbsserie med 6-8 konkurrencer og løb fordelt ud over sæsonen i Danmark.
     

  • Som en bådklasse ved allerede eksisterende løbsarrangementer. Fx i forbindelse med Venø Rundt, Copenhagen Harbour Race, SPP, vores egne løb og events samt andre gode forslag fra de deltagende klubber i Quattro Race Danmark.
     

  • Naturligvis med flere løb hver gang. Fx herrer, damer og/eller mix med flere aldersklasser og  distancer fra 5 til 25 km – og måske med en samlet vinder af løbsserien ”Quattro Race Danmark 2021”.
     

  • LiteQuattro bådene findes også i andre europæiske lande, hvorfor et løb i DK kan være et ”international meet”.

HUSK at tilmeld dig vores mail-liste, hvis du vil med til de første informationsmøder om QRD - og være med til at foreslå løb og aktiviteter. 

SEND besked til info@quattrorace.dk 

 

LiteQuattro_damer_Frankrig.jpg
bottom of page