top of page

Leje eller køb ?

LiteQuattro er en super lækker båd skabt til det danske klubliv, til vores kystnære ro-farvande samt til udvikling, instruktion, motion, turroning og konkurrence – i en og samme båd.

Som klub vil I få en ny spændende båd, som vil øge antallet af dage om året, hvor I vil kunne ro scullere/outriggere og få kvalificeret træning.

En stabil og perfekt platform til at lære at ro med to årer, samtidig med at bådens fartpotentiale er en udviklingsplatform for jeres motions- og kaproere - hvad enten de i dag ror inriggere eller outriggere.  

 

Båden vil også være en god træningsbåd for eliteroere, som med en LiteQuattro vil kunne øge antallet af ro-dage i sæsonen.

Endelig vil båden kunne introducere flere medlemmer til open water og coastal roning. Et moderne design og hele ro-oplevelsen vil også kunne trække flere helt nye medlemmer til klubben. 


Båden er også en oplagt mulighed for at give jeres klub indtægtsskabende firma-arrangementer, da den også er ideel til ikke-roere.

Hvis I har lejet båden og efter at have erfaret bådtypens potentiale, vil I ved et eventuelt køb få en stor del af lejen tilbage i og med, at båden så kan købes til reduceret pris.
 

Vi har skabt en unik mulighed for at leje båden for en sæson til 38.500 kr.

Med mulighed for at købe båden efter sæsonen for 136.000 kr. inkl. rig og årer til sculling samt vogn.

Der er ingen købsforpligtelse. Båden kan leveres tilbage.

Man kan også købe båden ved sæsonstart for 156.000 kr. alt inkl. 

LiteQuatttro_Tjekkiet.jpg
bottom of page