top of page

Klar til ny sæson - leje eller køb


Så begynder den nye ro-sæson snart. Igen i år kan danske roklubber leje den unikke LiteQuattro båd for en hel sæson.


En rigtig klubbåd. Stabil, så alle kan være med. Hurtig, så både motion, sport og kaproning kan få indfriet deres behov - og sødygtig, så den er på vandet alle dage.


LiteQuattro er en "open water" båd. Den har et fuldt vandtæt dæk og cockpit, som en coastalbåd. Til gengæld er båden smallere og lettere end en traditionel coastal 4X .


Med sine kun max 95 kg er båden let at håndtere på land og i bådhallen, samt hurtig på vandet.


Endelig kan båden let rigges om fra en dobbeltårer til en firer med enkeltårer. Det tager under 5 minutter at bytte det unikke Liteboat Quick release rig-system om.


Udvikling i klubben

"Vi havde vores demo-både ude hos flere klubber sidste år, hvor de alle steder blev positivt modtaget. Der er ingen tvivl om, at båden appellerer til mange - både helt nye som erfarne roere i klubberne. Ligesom bådtypen med dens elegance og fart vil kunne trække nye og yngre medlemmer til klubberne og til rosporten" siger Lisbeth Grænge Hansen, en af initiativtagerne i Quattro Race DK (QRD).


I Herning Roklub købte man en LiteQuattro i 2020, som den første klub i Danmark.


"Det er gået godt. Båden er med sin stabilitet, lethed og fart en stor fornøjelse. Den udfylder fint det hul vi har haft mellem inrigger og sculler både. Vi har fået en del af klubbens medlemmer til at ro med dobbeltårer og flere af vore 60+ medlemmer synes, at det er mere behageligt at ro med dobbeltårer. Vi vil også bruge båden som trækplaster over for nye yngre medlemmer, da båden udstråler fart, udfordringer og et moderne design” fortæller Arne Ladegaard fra Herning Roklub.


På vandet video - se båden live HER


Demo, leje og køb

QRD kommer gerne ud med demo-båd, så man som klub kan se og prøve båden i en periode.


QRD tilbyder, at klubber kan leje et helt sæt - med båd, årer, og bådvogn for 38.500 kr. for en hel sæson. Efter sæsonen kan man levere båden tilbage eller købe den for 136.000 kr.


Vælger man at købe båd, årer og bådvogn med det samme er prisen 156.000 kr.


Kontakt : info@quattrorace.dk eller ring 2142 1306 (til Fritz)

bottom of page