top of page

På vandet i frisk vejr - klar til prøvetureSe den nye LiteQuattro i frisk vind på Øresund. Nu mangler vi kun bølger. Interesserede klubber kan nu prøve Quattro'en i København, Herning og Aalborg.


Vi havde "københavner-båden" på vandet ved fra Hellerup Roklub. En kold og frisk lørdag i marts, med en frisk vestenvind på 12 m/s og mere i stødende ind tværs. Båden levede godt op til sin "Open water" betegnelse. Næste gang håber vi på bølger, så vi både kan opleve den glide igennem søen og få lidt indenbords og teste de to indbyggede "bailers" (lænse-systemer).


Båden lå stabilt i vandet og på kursen. Vi fik også testet at skifte i båden. Det gik supernemt, hjulpet af man kan træde overalt i båden og at cockpittet er dejligt dybt.


Nu kan vi tilbyde prøveture flere steder.

Siden da er båd # 3 og 4 kommet hjem. Den ene er kommet op til Aalborg Roklub, som vil være vært for båden og teste den godt på Limfjorden.


Det betyder at interesserede klubber, som overvejer at komme med i Quattro Race Danmark projektet kan prøve båden i København, Herning og Aalborg,


En hurtig båd

Vi havde to hold på vandet. Det sidste med "DSR-drengene" fik trykket båden op i 16,5 km/t og man kunne fint mærke fartpotentialet :-)


Læs mere om vores projekt samt om såvel købe- og lejemuligheder HER

bottom of page